Thuishuis-Serre

In de winter is het te koud om buiten voor de Thuisbus te zitten, en dus gaan we in de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart naar binnen!

Gezellig in het centrum van Reeuwijk-dorp, vlak bij het Thuishuis is er dan om de week op een middag van 14:00u tot 16:00u de Thuishuis-Serre

De Thuishuis-Serre is een ontmoetingsplek voor senioren met als doel de contacten met leeftijdgenoten te bevorderen.

Lekker dichtbij huis, Een kopje koffie/thee, kletsen met leeftijdsgenoten en een spelletje. Rummikub en sjoelen zijn populair, maar ook scrabble of triominos worden regelmatig gespeeld.

Een gezellige middag met een hapje en een drankje.

Een ontmoetingsplek, van waaruit ook uitjes kunnen worden afgesproken met elkaar. Voorbeelden van uitjes zijn: een high-tea, bioscoopbezoek of vaartocht

Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen is van harte welkom om te komen buurten en zo lang te blijven als u wilt. 15 min, 30 min of 2 uur. Alles is goed!

Hier op deze pagina vind u het programma met de data. Deze foldertjes zullen we ook in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verspreiden om mee te nemen en eenmalig groot in de lokale pers publiceren.

Met de Thuishuis-Serre willen we eenzaamheid onder senioren verminderen en contacten in eigen omgeving bevorderen. Door dichtbij de mensen te staan, hen actief te stimuleren en een gezellige huiselijke plek te creëren, maken we het laagdrempelig en uitnodigend om te komen buurten in de Serre van het Thuishuis.

Om u een idee te geven, hieronder foto’s van het Thuishuis-Café in Reeuwijk.